Pages

Friday, January 14, 2011

Kecomelan terserlah


~salam manis semua~

:)
(:

^___^


kali ni cik ss nak share gambar-gambar haiwan dan binatang yang tersangatlah comel dan kiut miut...



haiwan-haiwan ni sebenarnya amat pandai dan mudah mesra dengan manusia jika manusia tu buat baik kat dia...diorang pun..eh2 diorang lak..dibinatang pun ada perasaan sebenarnya cuma tak ada akal macam kita ni...



dibinatang akan mesra dengan kita kalau kita sayang mereka dengan hati yang tulus ikhlas gituh...huhu betul ape...kalau sape yang ada kucing tu... dan rapat ngan kucing dier..ha... tahu la macam mana...ada kemisteri gituh..ye dak? yeeeee meh nak tulun jawab..hehe



jadi...kita manusia yang ada akal bijak-bijak ni mari la kita sayang kat mereka dan janganlah dera mereka ya...huhu macam mesej hari binatang se-dunia pulak..hehe...



bukan apa..cik ss sebenarnya benci sangat-sangat kat orang yang suka dera binatang ni..aihhh memang x leh blah la katakan...huhuhu...kesian sangat..hukhuk



lagi satu yang cik ss tahu kalau lelaki tu suka kucing dia mesti seorang yang penyayang..kan..kan..suka laaaa..hihihi



oleh itu tanpa membuang masa marilah kita layan gambar-gambar binatang comel nih...(hah sape yang terus skroll tengok gambar tu memang x sabar la orangnya...huhu)



2 in 1...akulah kucing..aku jugak singa...eh boleh ke?





geramnya tengok...






ganggu tuan dier nak studi nih...hihi





cumel sungguh kamu ni..






 kamu sangat sopan la..hikhik






kamu mesti sangat terharu sebab cik ss publish gambar kamu di blog ni kan..hehe






 ibu dier paling kiut laa...hehe





 ye..kenapa? macam muka terkejut pun ada...





  lena dalam kecomelan...

ok la cukup setakat ni dulu...nanti ada peluang cik ss share lagi...:)






9 comments:

Ati Masrif said...

salam kenal cik suka senyum

suka tgk semua haiwan tu...so cute

kak ati FLW U ..dpt no.14 ^_^

Nasuha Salleh said...

comelnyeeeeeeeeeeeee
nk tangkap semua kucing kt ats
burung antu tu xnk..hehe =p



p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

cik suka senyum said...

hai cik ati...salam kenal jugak..

tikiu sudi follow n komen kt my blog
hehe comel kan hewan2 tu...cik ss pun suke sangat tengok mereka...:):):)

cik suka senyum said...

hai cik nasuha..tikiu sudi follow n komen kat blog cik ss ni..:)

hehe sungguh comel kan kucin2 tu sume..

nak tangkap ke? nak bawak ke mane? nanti hilang sume kucin saya cne ni? oh saya xde kucin la pasni? eh haha..

anyway cik ss suke baca blog cik nasuha la..kamu pandai menulis..ada bakat..hihi..:)

nora said...

seriussss aksi comel melampau semua, nyampah comel sangat

cik suka senyum said...

hai cik nora...saye sangat setuje dengan kate2 awak tuh...sangat menyampah la comelnye tu..hahaha

Tyha said...

Suka Kucing tapi asthma...;)

Tq jadi follower blog saya.

cik suka senyum said...

hai puan tyha...suka kucing jugak ye...hehe tapi sayangla asma...xpe2 sayang dalam hati pon dah kire bagus ape..kan..kan..hehe

Khairunnisa' said...

I'm a sucker for cute animals! <3

Post a Comment

About Me

My photo
=)senyum itu menceriakan...senyum itu penawar duka...senyum itu sedekah(=

sila la masuk tetamu